Gebrandestraat 60b 3511 Kuringen
011/85 84 00
BODY CARE >> Scheerkop >> Philips >> HQ9/50
Philips HQ9/50
PDF pagina
Productbeschrijving:

Binnen twee jaar scheren uw scheerhoofden 9 miljoen haren van uw gezicht. Vervang de scheerhooden om weer van optimale prestaties te profiteren.Vervangende scheerhoofden voor PowerTouch-scheerapparatenVervangende HQ9-scheerhoofden zijn compatibel met PowerTouch-scheerapparaten (PT9xx) en AquaTouch-scheerapparaten (AT9xx).Super Lift & Cut-scheersysteem met dubbele mesjesHet dubbel-messysteem van uw Philips-scheerapparaat: het eerste mes tilt de haartjes op, het tweede scheert de haartjes af en zorgt voor aangenaam en glad scheren.Reflex Action-systeemVolgt automatisch alle contouren van uw gezicht en hals.


Scheerkoppen: tot €15 cashback
actie
€ 44,99
Cashback:  - € 10,-  =  € 34,99
 (Geldig tot 04/10/2020)
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Geschikt voor merk :Philips
Aanbevolen vervangingstijd :24 Maanden
Nieuwsberichten
Nieuw in ons gamma SAMSUNG witgoed
09/01/'20


Nieuw opgenomen in ons verkoopsassortiment SAMSUNG witgoed .


 SAMSUNG België
lees meer...
September 2020
Met de lancering van de streamingdienst Disney+ in België laat Philips weten dat de Disney+ app verkrijgbaar is voor een hele reeks televisies van het merk.
lees meer...
September 2020
Vandaag maakte Streamz, het nieuwe Vlaamse streamingplatform, tijdens de officiële lancering heel wat nieuwe titels bekend voor het najaar van 2020.
lees meer...
September 2020
Zonet werd bekendgemaakt dat Streamz officieel gelanceerd wordt op maandag 14 september. De joint-venture tussen DPG Media en Telenet kon ook melden dat de openbare omroep VRT meestapt in het verhaal en zijn titels gaat aanbieden. Streamz kost minimum 11,95 euro per maand.
lees meer...
September 2020
Concurrenten zoals Denon en Marantz waren de eersten die receivers met één HDMI 2.1-poort uitbrachten, maar Yamaha gaat een stap verder op zijn nieuwe reeks RX-V AV-receivers.
lees meer...
September 2020
LG’s nieuwste projector voor thuisgebruik, de CineBeam HU810P, projecteert 4K-beelden tot 300 inch op jouw wand.
lees meer...
September 2020
De vierde generatie van de P5-processor doet voortaan een beroep op een nieuwe AI-chip die via machine learning de beeldkwaliteit van de nieuwste Philips tv, de OLED+935, weer een stapje hoger brengt.
lees meer...
September 2020
Het Philips TV & Sound Wireless Home System zal draadloze speakers, soundbars en tv’s van het merk naadloos met elkaar verbinden. Denk aan het afspelen van audio van de tv naar draadloze speakers, of van muziekstreamingdiensten zoals Spotify doorheen de woning.
lees meer...
September 2020
Het was geen groot geheim meer dat de OLED+935 Philips’ nieuwste topmodel oled televisie zou worden, nadat het midden augustus een EISA Award voor de beste Home Theater tv in de wacht sleepte.
lees meer...
Augustus 2020
Wie er de interieurmagazines, Instagram en Pinterest een beetje op nahoudt weet al langer dat hedendaagse interieuraccessoires niet langer wit, messing of chroom kleuren, maar zwart.
lees meer...
Augustus 2020
De wasmachine WW9800T leert jouw gewoontes en voorkeuren kennen, en geeft vervolgens op het scherm suggesties voor wasbeurten.
lees meer...