Gebrandestraat 60b 3511 Kuringen
011/85 84 00
KITCHEN >> Fornuis >> Smeg >> A3-81
Smeg A3-81
PDF pagina
Productbeschrijving:

KookniveauDit symbool licht de gebruiker in over het aantal kookniveaus in de oven. De ovens met een groot volume beschikken of 5 niveaus waarop tegelijkertijd verschillende gerechten kunnen worden bereid. Op deze manier wordt ook het energieverbruik verlaagd.Binnendeur volledig glasDit symbool vertelt de gebruiker dat de binnendeur van de oven volledig uit glas bestaat, zonder vijzen of verbindingsstukken waardoor de reiniging van het toestel veel eenvoudiger wordt.Uitneembaar glasDe binnendeur van de oven bestaat volledig uit glas en is eenvoudig uitneembaar waardoor het onderhoud gemakkelijker wordt en een grotere hygiëne mogelijk wordt gemaakt.Aantal glazenDeze symbolen informeren de gebruiker over het aantal glazen waaruit de deur van de oven is samengesteld. Een deur met driedubbel glas bijvoorbeeld zorgt ervoor dat de buitentemperatuur van de deur steeds zo laag mogelijk blijft voor maximale veiligheid.Bovenwarmte + onderwarmteDe warmte die tegelijkertijd van boven en van beneden komt maakt deze functie geschikt voor het bereiden van elk soort voedsel. Het traditionele koken, ook statisch koken of koken met warmtestraling genoemd, is geschikt om één enkel gerecht per keer te koken. Ideaal voor: elk soort gebraden voedsel, brood, gevulde taarten en vooral geschikt om vette vleessoorten, zoals gans en eend, klaar te maken.


Behoort tot de lijn :
CLASSICI
Smeg set actie
actie
  € 5299,-
 (Promo tot 31/03/2021)
Gratis pastelblauwe Smeg broodrooster TSF01PBEU bij aankoop van 4 Smeg keukentoestellen (zie voorwaarden)
vergelijk  vergelijk
Gratis pastelblauwe Smeg broodrooster TSF01PBEU bij aankoop van 4 Smeg keukentoestellen (zie voorwaarden)
Eigenschappen:
Braadspit :
Brandstof oven 1 :Elektrisch
Brandstof oven 2 :Elektrisch
Breedte :120 cm
Diepte :60 cm
Energieklasse oven 1 :B
Energieklasse oven 2 :B
Fornuistype :Gemengd
Hoogte :89.5 cm
Inhoud ovenruimte :77 Liter
Kleur :Grijs
Kookplaat grill :
Materiaal :Roestvrij staal (RVS)
Opbergvak of -lade :
Type kookplaat :Gas
Verwarmingswijze :Multifunctie Warme lucht
Verwarmingswijze oven 2 :Conventioneel
Wokhouder :
Aantal kookzones :6
Aantal ovenfuncties :12
Aantal ovens :2
Elektrisch verbruik per cyclus (conventioneel) :1,21 kWh
Elektrisch verbruik per cyclus (hetelucht) :1,05 kWh
Inhoud 2e ovenruimte :40 Liter
Nieuwsberichten
Februari 2021
Sony kondigde officieel de FX3-camera (model ILME-FX3) aan.
lees meer...
February 2021
De donkerste dagen zijn voorbij en de lente staat voor de deur. Op 2 februari is het weer zover, dan is het Maria-Lichtmis en dat vieren we traditioneel met… pannenkoeken!
lees meer...
Januari 2021
Een verbeterde AI-technologie zorgt voor verdere verfijning van de beeldkwaliteit op de nieuwste lichting Philips tv’s voor 2021.
lees meer...
Januari 2021
In navolging van andere televisiemerken komt Philips dit jaar met eigen Mini LED televisies in de 9636 en 9605 tv-reeksen.
lees meer...
Januari 2021
In de persberichten en ander nieuws dat ter gelegenheid van CES naar buiten kwam, werd er met geen woord gerept over een nieuw instapmodel voor de oled tv’s van LG. Maar publicatie Forbes denkt dat er met de A1 in 2021 een nieuwe instapper volgt.
lees meer...
Januari 2021
Onder andere LG, Asus en Acer hebben op de virtuele CES hun eerste gaming monitoren met een HDMI 2.1-poort getoond. Hierdoor kan je games afspelen in 4K aan een framerate tot 120fps.
lees meer...
Januari 2021
Tegen het einde van dit jaar mogen we de cloud gamingdiensten Google Stadia en GeForce Now verwachten op de televisies van LG.
lees meer...
Januari 2021
De nieuwe lichting oled tv’s voor 2021 bestaat uit de G1 OLED evo met meer helderheid, de nieuwe schermgrootte 83 inch en de vierde generatie van de Alpha 9-processor.
lees meer...
Januari 2021
LG Display, dat oled tv-panelen levert aan merken als LG, Sony, Panasonic en Philips, start in 2021 met de productie nieuwe schermgroottes in 42 inch en 83 inch.
lees meer...
Januari 2021
RS-RA5000 en SRS-RA3000 zijn twee nieuwe premium speakers die de kamer vullen met audio en tracks met Sony's 360 Reality Audio optimaal afspelen.
lees meer...