Gebrandestraat 60b 3511 Kuringen
011/85 84 00
Air Naturel Kompressor
PDF pagina
Productbeschrijving:

117008 Kompressor Super krachtige ontvochtigerVermogen en elegantie, de typerende eigneschappen van deze Kompressor, de zwaarste in zijn categorie van Air Naturel. Uitgerust met een evacuatiepomp kan deze een hoogte van 5 m aan en hij is dan ook bijzonder geschikt om water uit de kelder of een andere lager gelegen niveau te draineren . Ideaal om lucht te drogen, schimmels en mijten te doen verdwijnen. Kompressor bewijst zichzelf perfect in grote vochtige ruimtes. Zijn gebruik is intuïtief en hij stopt dus automatisch van zodra zijn reservoir vol is. Air Naturel: healthy air at home!


€ 399,99
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Vorstbeveiliging :
Auto Shut Off vol waterreservoir :
Badkamer :
Continu afvoer mogelijk :
Debiet L/24u :40 Liter
Garage :
Geluidsniveau (Maximum) :50 dB(A)
Handgreep :
Ingebouwde hygrostaat :
Inhoud waterreservoir :6 Liter
Instelling luchtvochtigheid :
Ionische technologie :
Kelder :
Maximaal oppervlak :200 m³
Maximale werkingstemperatuur :35 °C
Minimale werkingstemperatuur :5 °C
Timerfunctie :
Transportwieltjes :
Vermogen :560 W
Vocht :
Wasplaats :
Aanduiding waterniveau :
Aantal snelheden :1
Aantal standen :3
Automatisch herstarten na stroompanne :
Melding vol waterreservoir :
Soort luchtontvochtiger :Kompressor
Volume ruimte :500 m³
Voorzien van stoffilter :
Debiet /uur :330 m³
Nieuwsberichten
Nieuw in ons gamma SAMSUNG witgoed
09/01/'20


Nieuw opgenomen in ons verkoopsassortiment SAMSUNG witgoed .


 SAMSUNG België
lees meer...
Februari 2020
Nu we de nieuwe televisies van Sony voor 2020 live konden aanschouwen tijdens de Sony Dealerdays, kunnen we een beter overzicht geven van de nieuwe functies en wat ze inhouden.
lees meer...
February 2020
Gaat de liefde bij jullie ook door de maag? Dan ben je bij Cuizine.be aan het juiste adres. De leukste tools vind je hier om je geliefde te vertroetelen en er een heerlijke Valentijn van te maken! Hartjes all the way Indien je al van bij het ontbijt aan de festiviteiten wenst te beginnen, dan […]
lees meer...
Februari 2020
Een armatuur voor algemene verlichting en een sfeermaker, zo positioneert Modular zijn nieuwste telg Shellby.
lees meer...
Februari 2020
Met Niko Home Control ben jij de dirigent van je huis. Dat is de boodschap die het Belgische Niko dit jaar op Batibouw uitdraagt, met de Niko Home App. Als bewoner bepaal je zelf hoe je verlichting, zonwering, aanwezigheidssimulaties en tal van sferen in huis instelt en bedient.
lees meer...
Januari 2020
De gasten van ArtSound kunnen er wat van. Zo lanceren ze een erg betaalbare partyspeaker, die er ook nog eens uitstekend uitziet en licht afgeeft. Ideaal voor tuinfeestjes of op de camping van je favoriete zomerfestival.
lees meer...
Januari 2020
Philips wil binnen anderhalf jaar af van zijn divisie met huishoudelijke toestellen. Dat onderdeel was in 2019 goed voor een omzet van 2,3 miljard euro.
lees meer...
Januari 2020
Philips wil binnen anderhalf jaar af van zijn divisie met huishoudelijke toestellen. Dat onderdeel was in 2019 goed voor een omzet van 2,3 miljard euro.
lees meer...
Januari 2020
Local dimming is een term die je vaak ziet opduiken als je shopt voor een televisie. Deze techniek verbetert de zwartweergave van lcd-televisies met leds als achtergrondverlichting. Concreet gaat local dimming bepaalde gebieden van het tv-scherm dimmen of juist extra laten oplichten waardoor het contrast beter wordt.
lees meer...
Januari 2020
Op de jaarlijkse persmeeting in Amsterdam maakt Philips traditiegetrouw zijn nieuwe line-up televisies voor 2020 bekend. We vatten even de belangrijkste punten samen.
lees meer...
Januari 2020
Philips Sound lanceert een nieuwe serie audioproducten voor het sporten. De collectie bestaat uit de SH402 koptelefoon, SN503 oortjes en draadloze ST702 headset. Ze werken allen via Bluetooth 5.0.
lees meer...